Waarde reünisten,
De sociëteit viert dit jaar in november haar XXIII-ste Lustrum. U bent als reünist natuurlijk ook van harte welkom!

De ALV wordt vernieuwd! Uw Bestuur wil de algemene ledenvergadering graag nog aantrekkelijker voor u maken. Daarom 9 november ALV nr. 69 nieuwe stijl!

Uitnodiging voor de ZimZamZamaKut Kumpulan 2020 op 9-13 april - een onvergetelijke Afrika ervaring met goede vrienden. Dit wil je niet missen!

Op woensdag 21 november jl. vertrokken wij met 7 personen (Wolter en Josien Nijboer, Frits en Agnes Boerwinkel, Dolf en Hazel Metzelaar en Gerrit van de Klashorst) naar Ghana...

Na meer dan een jaar zoeken gevonden; een nieuwe locatie voor de Nieuwjaars Kumpulan in Scheveningen. Deze vond plaats op zaterdag 5 januari 2019 in restaurant Oscars.

Het is al weer bijna zover! Van vrijdag 6 november tot en met zondag 8 november 2020 mogen we met zijn allen het 14e Lustrum van de RDLV gaan vieren.

Een oude zak, keert terug op het honk. Na een paar keer over geslagen te hebben, was ik 10 november jl. op de ALV van de R.D.L.V. Nji-Sri, waarin opgenomen de V.O.C.

DLC & Carpe noctem 1968 - In de nazomer van 2017 hielden we onze Kumpulan ten huize van Heleen en Erik Koster in Lage Zwaluwe. We bespraken, dat het volgend jaar...