Gezocht: Bedrijven die onderzoek uit willen laten voeren in China”? Het onderzoek kan van alles zijn. Wellicht zijn er binnen onze reunisten potentiele opdrachtgevers die interesse hebben in een onderzoek op kostprijs.

Het International Research Project is een non-profit consultancy organisatie die wordt bestuurd door een multidisciplinair team van masterstudenten en gelieerd is aan beide universiteiten van Amsterdam.

Sinds 1990 verricht het IRP gedurende een periode van twee maanden (juni – juli) kwalitatief hoogstaand desk- en field research in opkomende economieën om Nederlandse prospects te voorzien van een op maat gemaakt onderzoeksrapport met geïntegreerd advies en een presentatie waarin de bevindingen worden gepresenteerd. De bestemming van dit jaar is China.

Momenteel zijn we op zoek naar organisaties waarvoor wij een onderzoek voor kunnen verrichten en om de mogelijkheden binnen de Chinese markt in kaart te brengen. In het verleden hebben wij dit tot grote tevredenheid gedaan voor onder andere KLM en Pepsico. Indien u interesse heeft in het IRP, graag contact opnemen met josephine.berger@irp-maa.nl.

Voor meer informatie: www.ma-amsterdam.nl/internationalresearchproject

Contactpersoon:

Josephine Berger
Marketing Association Amsterdam – International Research Project 
Student Consultant
 
Explore your global opportunities!