Werk2020-05-20T18:36:51+02:00

Hier vind je stages en vacatures uit eigen netwerk. Heb je zelf een vacatureaanbod mail naar de webmaster of de secretaris

Wageningen Kumpulan Organisator

Beste (jonge) reünisten,

De afgelopen zes jaar hebben wij (Jan, Jelline, Wouter en Inge) met ontzettend veel plezier de Wageningse Kumpulan in een nieuw jasje gehesen. We zijn erg trots en blij met het resultaat. We hebben in de loop van de jaren een hoop geleerd over cacao, aardappels, big data in de landbouw en energie uit planten. En dat allemaal door onze reünisten!

Maar in die zes jaar is er ook een hoop gebeurd in de thuissituatie van de organisatoren. Er kwamen kinderen, er werd verhuisd en we merkten dat de tijd die we aan de Wageningse Kumpulan besteedden steeds minder werd. Overigens nooit met minder enthousiasme! Daarom zouden wij graag het stokje overdragen aan een nieuw clubje mensen die het voort willen zetten.

(meer…)

Farm Manager in Ethiopië

Florius B.V. is a leading flower producer and importer in The Netherlands. Our cutflowers are grown on 7 farms in Africa and South America. All our varieties are developed by our in-house breeding department and are exclusively grown by Florius. Our main markets are Europe, North America and Asia, where Florius has an outstanding reputation for its top quality flowers. For one of the farms in Ethiopia, we are looking for a farm manager. You report to the Managing Director Ethiopia.

Key responsibilities

As farm manager you are responsible for all day-to-day farming activities such as production, irrigation, harvest, post-harvest, pest management, labour allocation and cost efficiency.

(meer…)

International Research Project

Gezocht: Bedrijven die onderzoek uit willen laten voeren in China”? Het onderzoek kan van alles zijn. Wellicht zijn er binnen onze reunisten potentiele opdrachtgevers die interesse hebben in een onderzoek op kostprijs.

Het International Research Project is een non-profit consultancy organisatie die wordt bestuurd door een multidisciplinair team van masterstudenten en gelieerd is aan beide universiteiten van Amsterdam.

Sinds 1990 verricht het IRP gedurende een periode van twee maanden (juni – juli) kwalitatief hoogstaand desk- en field research in opkomende economieën om Nederlandse prospects te voorzien van een op maat gemaakt onderzoeksrapport met geïntegreerd advies en een presentatie waarin de bevindingen worden gepresenteerd. De bestemming van dit jaar is China.

(meer…)

Jobnet Afrika

JobnetAfrica is de naam van de meest betrouwbare website voor internationale en diaspora professionals die graag werk in Afrika willen. Ons platform is beschikbaar voor iedereen die wil wonen en werken in Afrika, die dat al gedaan heeft of nog steeds doet. De internationale of expatbanen die we bieden zijn realistisch en bestaan ook echt. Ons doel is om betrouwbare werkgevers te koppelen aan beschikbare kandidaten en op die manier carrières in Afrika te creëren.

Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen die een deel van hun carrière in Afrika hebben gewerkt en gewoond en een speciale band met het continent hebben. Anders dan de meeste zoekpagina’s voor werk in Afrika vinden wij dat wanneer iemand de moeite heeft genomen ons te contacteren deze ook een response verdient. We hebben een persoonlijke en informele manier van werken. Met deze manier van werken hebben we al vele succesvolle plaatsingen gerealiseerd en we blijven werken aan het plaatsen van nog veel meer kandidaten de komende jaren!

(meer…)

Lecturer gezocht

Job description   “Lecturer in Finance / Business Administration”

– From market perspective, teach and develop courses on finance and business administration which result in a continuous improvement of the curriculum.
– Supervising and coaching of internships and projects.
– Consultancy in research projects.

Organisatie

Van Hall Larenstein University of Applied Sciences is an international knowledge institute that combines education, delivered by passionate experts, and applied research within the various lectorates. We train our students to become responsible and proactive professionals who make a positive contribution to a sustainable society.

(meer…)

ONZE SPONSOREN