JobnetAfrica is de naam van de meest betrouwbare website voor internationale en diaspora professionals die graag werk in Afrika willen. Ons platform is beschikbaar voor iedereen die wil wonen en werken in Afrika, die dat al gedaan heeft of nog steeds doet. De internationale of expatbanen die we bieden zijn realistisch en bestaan ook echt. Ons doel is om betrouwbare werkgevers te koppelen aan beschikbare kandidaten en op die manier carrières in Afrika te creëren.

Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen die een deel van hun carrière in Afrika hebben gewerkt en gewoond en een speciale band met het continent hebben. Anders dan de meeste zoekpagina’s voor werk in Afrika vinden wij dat wanneer iemand de moeite heeft genomen ons te contacteren deze ook een response verdient. We hebben een persoonlijke en informele manier van werken. Met deze manier van werken hebben we al vele succesvolle plaatsingen gerealiseerd en we blijven werken aan het plaatsen van nog veel meer kandidaten de komende jaren!

JobnetAfrica biedt services online en offline, voor werkgevers en kandidaten. Met onze persoonlijke aanpak is ons team van Afrika experts altijd bereid een helpende hand te bieden. Laat het ons vooral weten wanneer je de weg een beetje kwijt bent in je zoektocht naar werk in Afrika!

www.jobnetafrica.com