Waarde leden der RDLV, DLV, Sponsoren en andere gasten,  

Het XIVe lustrum op 4 t/m 7 november staat voor de deur! Tijdens de ALV in november 2019, een hele tijd geleden alweer, hebben wij groots aangekondigd dat het diner en galafeest in Ouwehands Dierenpark zouden gaan plaatsvinden. Helaas moeten wij u, nu vlak voor het lustrum, melden dat door samenloop van omstandigheden wij niet meer terecht kunnen bij Ouwehands Dierenpark.  

Hierdoor zullen alle activiteiten, inclusief het diner en galafeest, in Hotel WICC te Wageningen plaatsvinden. Natuurlijk was dit voor ons als lustrumcommissie een tegenvaller. Gelukkig hebben wij het WICC bereid gevonden om het lustrum in zijn geheel met ons te organiseren. Dit betekent ook dat er extra plaatsen beschikbaar zijn gekomen voor het diner voorafgaand aan het galafeest. Het WICC ligt centraal gelegen in Wageningen. De sociëteit, het centrum en het busstation zijn lopend te bereiken.  

Alle activiteiten op één locatie heeft nog een voordeel: maar een locatie hoeft te controleren op corona toegangsbewijzen. Alle horeca, dus ook Hotel WICC, is verplicht te controleren op corona toegangsbewijzen bij binnenkomst. Zorg dus voor een geldige QR-code in de Corona Check-app of op papier.  

Het programma ziet er als volgt uit:
 

Donderdag 4 november: 
  • Pré lustrum borrel in Bar HUGO in Hotel WICC te Wageningen. 
Vrijdag 5 november: 
  • Officiële opening d.m.v. netwerkbijeenkomst (15:00-18:00) in hotel WICC te Wageningen. 
  • Feest met band in Bar HUGO in Hotel WICC te Wageningen. 
Zaterdag 6 november: 
  • RDLV ALV in Hotel WICC te Wageningen (12:00-15:00), gevolgd door een kranslegging op het 5 mei plein. 
  • Diner en Galafeest in Hotel WICC te Wageningen. 
Zondag 7 november:  
  • Brunch. 

 

Natuurlijk gaan wij ervan uit dat het een daverend lustrum wordt dat in het teken staat van samenzijn en het aanhalen van de band die ons allen bind! 

Slamat! 

LC 2020/2021