Beste (jonge) reünisten,

De afgelopen zes jaar hebben wij (Jan, Jelline, Wouter en Inge) met ontzettend veel plezier de Wageningse Kumpulan in een nieuw jasje gehesen. We zijn erg trots en blij met het resultaat. We hebben in de loop van de jaren een hoop geleerd over cacao, aardappels, big data in de landbouw en energie uit planten. En dat allemaal door onze reünisten!

Maar in die zes jaar is er ook een hoop gebeurd in de thuissituatie van de organisatoren. Er kwamen kinderen, er werd verhuisd en we merkten dat de tijd die we aan de Wageningse Kumpulan besteedden steeds minder werd. Overigens nooit met minder enthousiasme! Daarom zouden wij graag het stokje overdragen aan een nieuw clubje mensen die het voort willen zetten.

Wat is het doel van de Wageningse Kumpulan?

Jong en oud met elkaar verbinden. Oud vertelt over vroeger en over huidig werkend leven. Al dan niet hoe Nji-Sri hier een rol in heeft gehad. Jong vertelt hoe het tegenwoordig op school en de universiteit eraan toe gaat. Hierdoor creëren we meer begrip voor elkaar, blijven we een beetje op de hoogte van elkaar en komen we in elk geval nog eens per jaar in de sociëteit in Wageningen.

Daarnaast is het de uitgelezen kans voor schoolgaande leden om kennis te maken met kumpulans bezoeken.

Hoeveel tijd neemt de organisatie in beslag?

Niet zoveel. Dat wil zeggen: wij komen ongeveer 3-4 keer bij elkaar om te vergaderen.

Deze vergaderingen waren altijd bij één van ons thuis en we begonnen altijd met een diner. Gewoon lekker simpel, maar wel lekker. En rond uiterlijk 22:00u waren we klaar. Elk lid van de organisatie neemt een deel voor zijn rekening, waardoor de ‘werkdruk’ mooi laag blijft, het moet immers wel een hobby blijven!

Wie zoeken we?

Voor de samenstelling en de banden binnen Nji-Sri in de verschillende lichtingsjaren, zoeken we een mix van jonge en oude reünisten. Ben je net afgestudeerd of ga je binnenkort (komend schooljaar) afstuderen, dan heb je nog veel contacten met schoolgaande leden en ben jij een goed aanspreekpunt voor die doelgroep.

Ben je bijvoorbeeld uit lichting jaren ‘80/‘90/’00, dan zit jij volop in het bedrijfsleven en heb je wellicht een mooi netwerk waar je een bedrijfsbezoek of presentatie vandaan kunt halen. Ook heb je de contacten nog wel met je jaargenoten waardoor je ook die leden weer eens naar de sociëteit kunt halen.

Kortom: iedereen is welkom en uiteindelijk hopen we dat er weer een mooie mix ontstaat met enthousiaste mensen die de Wageningse Kumpulan weer een stapje verder brengt!

Waar kun je je aanmelden?

Als je interesse hebt, dan nodigen we je graag uit voor onze eerste bijeenkomst welke ergens in september/begin oktober zal plaatsvinden. Stuur even een mailtje naar wageningsekumpulan@gmail.com met een korte introductie van jezelf.

We stoppen overigens niet per direct allemaal. We willen het de komende 2 edities af gaan bouwen, zodat we de nieuwe club ook fatsoenlijk op weg kunnen helpen.

Slamat,

Jan, Jelline, Wouter en Inge