Netwerk2022-02-16T20:49:07+01:00

Hier vind je stages en vacatures uit eigen netwerk.

Heb je zelf een vacatureaanbod, zoek je een stage of heb je een stageplek?  Mail naar de webmaster of de secretaris

Wanneer je een stage zoekt kun je hier een oproep laten plaatsen; vermeld dan duidelijk je opleiding, wat je zoekt in welke richting en waar.
Mocht je als bedrijf open staan voor stagelopers, dan kan er ook een algemene oproep geplaatst worden. Vermeld dan duidelijk in welke sector het bedrijf actief is, waar het is en voor welke studierichting(en) er eventueel een stageplaats is.

Wageningen Kumpulan Organisator

Beste (jonge) reünisten,

De afgelopen zes jaar hebben wij (Jan, Jelline, Wouter en Inge) met ontzettend veel plezier de Wageningse Kumpulan in een nieuw jasje gehesen. We zijn erg trots en blij met het resultaat. We hebben in de loop van de jaren een hoop geleerd over cacao, aardappels, big data in de landbouw en energie uit planten. En dat allemaal door onze reünisten!

Maar in die zes jaar is er ook een hoop gebeurd in de thuissituatie van de organisatoren. Er kwamen kinderen, er werd verhuisd en we merkten dat de tijd die we aan de Wageningse Kumpulan besteedden steeds minder werd. Overigens nooit met minder enthousiasme! Daarom zouden wij graag het stokje overdragen aan een nieuw clubje mensen die het voort willen zetten.

(meer…)

Jobnet Afrika

JobnetAfrica is de naam van de meest betrouwbare website voor internationale en diaspora professionals die graag werk in Afrika willen. Ons platform is beschikbaar voor iedereen die wil wonen en werken in Afrika, die dat al gedaan heeft of nog steeds doet. De internationale of expatbanen die we bieden zijn realistisch en bestaan ook echt. Ons doel is om betrouwbare werkgevers te koppelen aan beschikbare kandidaten en op die manier carrières in Afrika te creëren.

Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen die een deel van hun carrière in Afrika hebben gewerkt en gewoond en een speciale band met het continent hebben. Anders dan de meeste zoekpagina’s voor werk in Afrika vinden wij dat wanneer iemand de moeite heeft genomen ons te contacteren deze ook een response verdient. We hebben een persoonlijke en informele manier van werken. Met deze manier van werken hebben we al vele succesvolle plaatsingen gerealiseerd en we blijven werken aan het plaatsen van nog veel meer kandidaten de komende jaren!

(meer…)

Op de RDLV groep op LinkedIn komen ook regelmatig vacatures voorbij!

Aeres Agree vacatures

https://www.aeresagree.nl/

ONZE SPONSOREN

Ga naar de bovenkant