Voor het eerst sinds lange tijd niet op een vrijdag, echter zaterdag 1 september was het decor voor de jaarlijkse RDLV Golfdag.

Dit jaar waren we wederom te gast op de prachtige landelijke baan in Hengelo Gld., Golfclub ’t Zelle. De weergoden waren ons gunstig gezind want een flink aantal heren schrok niet terug voor de korte broek.
De ontvangst was met een kop koffie en krentenwegge, en de eerste wetenswaardigheden werden snel uitgewisseld. Vooral de route naar de baan toe was onderwerp van gesprek. Kennelijk is de Achterhoek nog niet voor iedereen bekend terrein.

Na de groepsfoto volgde de uitleg van de baan en kon er om 12.00 uur gestart worden. Helaas was er dit jaar geen enkele dame bij.

Vanaf 16.15 druppelden de eerste flights binnen en werd er geborreld. Ondertussen werd op het VIT-terrein alles in gereedheid gebracht voor de traditionele nasibikkerij van Toko Bagoes uit Doetinchem. De familie van Dorth tot Medler stelt haar landgoed jaarlijks beschikbaar voor de introductie van de vereniging. Het was dus ook een leuke, leerzame en warme ontmoeting tussen reünisten, leden en feuten.

Tijdens het eten werden de prijzen verdeeld. Voor het tweede jaar op rij ging de overwinning naar Erik Jansen. Na aanschaf van een driver voor € 3,50 op de rommelmarkt waar hij nog nooit mee geslagen had, probeerde Tom Stokman zijn lucky shot op de 9e hole bij de Longest. Die sloeg hij prompt! Een zeer ruime 220 meter was de prestatie. De neary werd gewonnen door Gert-Martijn Kwak. Van zijn prijs heeft hij nog niet kunnen genieten want die ligt in een onbekende koelkast. De laatste prijs was voor Thomas Berger. De aanmoedigingsprijs voor een aanstormend talent. Thomas kon op het laatste moment helaas niet meedoen, echter is bij deze gedwongen volgend jaar acte de préséance te geven.

Na afloop van het diner werd er nog lang nagepraat in een mooie sfeer van de band die ons bindt. Wij hopen jullie volgend jaar weer te zien!

 

golfdag 2018 deelnemers

 

Onderstaand knielend van links naar rechts; Tom van der Meulen, Pim Buys en Rolf Lans
Staand van links naar rechts; Johan Elink Schuurman, Erik Jansen, Alexander van der Heijden, Jan Willem Bruins, Robin Hollink, Gert-Martijn Kwak, Tom Stokman, Michiel Kusters, Evert Jan Wijers, Adriaan van Dorth tot Medler, Leo Kwak, Max de Haas, Tom Masselink, Ludwig Cairo, Marc Berendsen en John van Kouwen

Slamat,

Tom Masselink