Waarde reünisten,

Op 6 november zou ons onvergetelijke lustrumweekend van start gaan. Vele van jullie zouden dit weekend de sociëteit weer weten te vinden. Helaas heeft COVID-19 roet in het eten gegooid. Voor ieder zijn eigen gezondheid hebben wij besloten om het lustrum met een jaar te verplaatsen. Dit betekent natuurlijk niet dat wij het lustrum voor dit jaar aan ons voorbij willen laten gaan. Wij willen graag samen met jullie het lustrumJAAR openen! Want we gaan er een heus lustrumJAAR van maken met als slot het Lustrumweekend van 5 t/m 7 november 2021.

Op zaterdag 7 november 2020 om 18.30 uur willen wij samen met jullie het lustrumJAAR openen live vanuit de huiskamer. Deze opening zal gepaard gaan met een heuse nasibikkerij voor een ieder vanuit zijn huiskamer. Uiteraard kan de rest van de familie nu ook meedoen. Voor €12,50 per persoon kunnen jullie een maaltijd bij ons bestellen.

Wij zullen op donderdag 5 november, vrijdag 6 november en zaterdag 7 november de maaltijden langs komen brengen of via een pick-up point verspreiden. Per regio zal in een straal van 15 km een pick-up point geregeld worden waar de maaltijden opgehaald kunnen worden.

Aanmelden voor de nasibikkerij kan tot uiterlijk donderdag 29 oktober via rdlv-nasi@hotmail.com. Graag bij de aanmelding het aantal personen, verenigingsjaar, adres en telefoonnummer vermelden. Ook vegetariërs kunnen deelnemen, dit kan bij de aanmelding doorgegeven worden. Eventuele dieetwensen moeten even overlegd worden.

Om bij het live – event aanwezig te zijn, is een inschrijving vooraf nodig. Inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Vervolgens wordt per mail de bevestiging en link voor het event gestuurd.

Wij hopen jullie allemaal te treffen tijdens de opening van ons LustrumJAAR.

Slamat,

Lustrumcommissie 2020-2021

UPDATE: Bekijk hier hoe het nasibikken eraan toeging!