Voor-aankondiging 15e Lustrum RDLV Nji-Sri

Beste Reünisten van Nji-Sri,

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor het vieren van het 15e! Lustrum van RDLV Nji-Sri, dat zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 november 2025. Met ons motto “De band die ons bindt”, staan we stil bij de kracht van onze verbondenheid tijdens een onvergetelijk weekend vol festiviteiten.

Programma

Donderdag 13 november 2025: Het lustrumweekend start in de sociëteit in Wageningen. We scharen ons rond de tapkast in een avond vol vriendschap, gezelligheid en verbondenheid tussen de muren en in de (tropen) sferen van onze vereniging. Details over de activiteiten in de sociëteit volgen.

Vrijdag 14 november 2025: De festiviteiten vervolgen zich met een feestavond in Deventer. Een uitgelezen kans om de banden aan te halen, oude verhalen te delen en nieuwe herinneringen te maken.

Zaterdag 15 november 2025: We sluiten af in stijl met een galafeest en galadiner in Deventer, waar elegantie en plezier samenkomen voor een onvergetelijke avond.

Betrokkenheid en Ondersteuning

We zijn ons bewust van de zorgen over het gebrek aan inkomsten voor de DLV, de extra kosten en logistieke uitdagingen voor onze studerende leden. De lustrumcommissie werkt hard aan een aantal oplossingen, waaronder financiële steun en transportmogelijkheden, om ervoor te zorgen dat iedereen kan deelnemen.

Slamat,

De Lustrum Commissie

Rens Jansen, Voorzitter
Ivo Becking, Penningmeester
Johan Stolwijk, Secretaris
H.P. Prangsma, Algemeen lid

Reserveer de data – 13, 14 en 15 november 2025. We hopen jullie allemaal te zien!