Waarde reünisten,
De sociëteit viert dit jaar in november haar XXIII-ste Lustrum. U bent als reünist natuurlijk ook van harte welkom!

Hieronder vindt u het programma voor u als reünist:

Woensdag 6 November          – Zusterfeest in Wageningen *
Donderdag 7 November         – Open feest met Lustrum thema
Vrijdag 8 November               – Kroegentocht in Deventer **
Zondag 10 November            – Authentieke kroegavond
Dinsdag 12 November           – Lustrum receptie
Donderdag 14 November       – Feest met Lustrum thema
Zaterdagavond 16 November – Lustrum Bootgala ***

* Dit zusterfeest zal op een externe locatie plaatsvinden, deze zal later nog bekend worden gemaakt zodat u ook weet waar u moet zijn. De andere activiteiten zijn gewoon in de Wageningse sociëteit, behalve als een andere locatie vermeld is.

** U bent als reünist van harte welkom om in Deventer een biertje te komen doen in uw oude stamkroeg! De reis naar Deventer toe is voor u dan op eigen gelegenheid.

*** We zien u graag op het gala, net zoals uw eventuele partner die geen reünist is. Voor het gala dient u zich aan te melden!

Aanmelden voor het lustrum kan via deze link: Google Docs Online Aanmeldformulier

Let op: De deadline voor het aanmelden is 23 oktober en de aanmelding is niet compleet totdat u het geld heeft overgemaakt naar het in het formulier genoemde rekeningsnummer.

Hieronder vindt u bij elke activiteit nog een korte toelichting, zodat u weet wat u te wachten staat tijdens dit XXIIIe sociëteitslustrum.

Zusterfeest
Gewoon een feest met zusters, maar dan op een externe locatie. Kaartjes hiervoor kunt u aan de deur kopen.

Open feest
Met het thema: Bier en slingers 23.0!

Kroegentocht in Deventer
We wilden het altijd al doen en nu gaat het dan eindelijk gebeuren: Een heuse kroegentocht in het prachtige Deventer. Wilt u als reünist hier oude herinneringen ophalen en heeft u tijd voor een biertje in Deventer? Kom vooral langs! De schoolgaande leden zullen een paar van de oude borrelcafés van de disputen aandoen, alsook een aantal andere gezellige kroegen. Wij zullen daar zelf in grote groepen rondlopen, dus zelfs als u geen oude stamkroeg heeft, kunt u ook deze groep schoolgaande leden achterna lopen.

Deventer skyline

Authentieke zondagse kroegavond
Op deze zondagavond gaan we borrelen zoals dat een paar jaar terug elke zondag ging, samen met de enige echte Laurens Rutten. Hij wist in zijn bestuursjaar als geen ander hoe een top zondagavond hoort te zijn. Daarom doet hij dat deze zondag nog eens klakkeloos over! Kortom, Belgische invloeden op de zondag avond. Komt u vooral langs voor een heerlijk speciaalbiertje in onze gezellige Wageningse sociëteit.

Lustrumreceptie
Op de lustrumreceptie wordt o.a. het lustrumbord van ons XXIIIe sociëteitslusrum onthuld. Ook worden er natuurlijk cadeaus en drankjes aangeboden aan het huidige bestuur der D.L.V. Nji-Sri.

Besloten feest
Met het thema: Hemels GOUD!! Heel erg hemels en erg veel goud! Dit feest wordt georganiseerd door de Kalongs en wij gaan ervanuit dat zij hier een fantastisch feestje van gaan maken. Mis dit niet!

Bootgala
Dit maal zal het gala niet in een kasteel, maar op een boot plaatsvinden! We zullen vanaf Wageningen met een bus naar Arnhem worden gebracht, waar wij bij restaurant Momento zullen dineren. De eigenaar, welke een rasechte horeca ondernemer is, heeft voor ons een 3-gangen diner opgesteld waarbij hij gebruik maakt van lokale producten en is er onbeperkt drinken. Voor het diner heeft U de keuze tussen vlees, vis en vegetarisch. De keuze die u aangeeft in het aanmeldformulier geldt voor zowel het voor- als hoofdgerecht! Het toetje is bij elk menu hetzelfde. Eventuele allergieën dient u aan te geven onder het kopje ‘Anders’ bij dieetwensen. Het menu ziet er als volgt uit:

Na het Diner lopen we naar de kade in Arnhem, waar we aan boord gaan van de galaboot, die ons via een omweg naar Wageningen vaart. Op de boot is de band “GuteNAbend” en feest DJ Jordi aanwezig voor het nodige vermaak. Verder is drank op de boot onbeperkt en zal de laatste 2 uur een happy hour plaatsvinden, waarbij ook sterk in de vorm van mixdranken wordt geschonken. Bij aankomst in Wageningen zal de Sociëteit geopend zijn voor de afterparty. Wilt u bij dit unieke evenement aanwezig zijn? Vul het toegestuurde formulier in. U kunt hierin ook aangeven of u met eigen vervoer naar Arnhem komt of met de bus vanaf Wageningen meerijdt. Als u zelf elders dineert, geef dit dan ook aan. Dan zien wij u graag alsnog op de boot voor een fantastisch gala!

Lustrum AlmanakLustrum Almanak
Ook zijn we bezig hard bezig met een Lustrum almanak. Dit boek omvat ieder dispuut, genootschap, lichting, bestuur, jaarclub, borrelgroep en alles wat er momenteel binnen de sociëteitsmuren rondgaat en rondloopt. De almanak wordt uitgegeven na het lustrum, zodat we in het boek ook verslag kunnen doen over het lustrum en de prachtige foto’s van de lustrumactiviteiten hier ook in kunnen plaatsen. U als reünist kunt natuurlijk ook een boek bestellen, dus geef dit aan in het aanmeldformulier!

Bij dezen nogmaals de link naar het aanmeldformulier: Google Docs Online Aanmeldformulier

Denkt u eraan er bij het diner voor het gala maar een beperkt aantal plekken is. Wij hebben een limiet van 200 mensen dus meldt u zich zo snel mogelijk aan zodat u kunt meegenieten van het heerlijke 3-gangen diner. Vol = vol!

Nogmaals: De deadline voor het aanmelden is 23 oktober. Schrijf dit vast in uw agenda zodat u dit niet vergeet! Zou zonde zijn als u dit Sociëteitslustrum moet missen. Wij zien graag uw aanmeldingen tegemoet!

Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben sluit ik,
Slamat!

Mej. E.E. van Weeren ‘16I
Secretaris Lustrumcommissie 2019