Woord van de Voorzitter

Het is mij een eer om als voorzitter van de Lustrum commissie 2015 als eerste een stukje voor de OP te mogen schrijven en om alvast een tipje van de sluier voor het komend RDLV Lustrum 2015 te mogen oplichten.

De Lustrum commissie is sinds de installatie in november enkele malen bij elkaar gekomen en hebben een paar eerste beslissingen genomen die voor iedereen van belang zijn. Namelijk de definitieve datum van het Lustrum 2015! Zet deze dus nu al, allemaal in jullie digitale agenda zodat voor dat weekend niets anders meer gepland kan worden.

6-7-8 november 2015

Verder zijn wij als LC enorm blij om te kunnen melden dat het gala plaats zal vinden in Hotel “de Wageningsche Berg”, www.wageningscheberg.nl. Dit hotel is sinds november 2013 opnieuw geopend op een 4-sterren locatie boven op de Berg van Wageningen met prachtig uitzicht op de Rijn. Alle ingrediënten om een schitterend Lustrum feest te gaan geven zijn hier volop aanwezig.

Bij dezen wil ik mijn team aan jullie voorstellen en de hoofdfunctie die zij vervullen:

Rob van Spingelen – penningmeester

Tessa Pieffers – secretaris

Roland Koets – sponsoring

Hans Glorie – sponsoring

Ton Slootman – vervoer

Ingrid Gevers – muziek ende vermaak

Richard Boekhoven – muziek ende vermaak

Jurriaan Schokker – social media

Het kan zijn dat jullie binnenkort benaderd zullen worden door een van hen. Hetzij om ideeën te polsen en te toetsen, hetzij voor sponsoring, hetzij om jullie assistentie bij bepaalde zaken te vragen. Jullie steun in dit alles is van groot belang om er weer een mooi Lustrum van te maken.

Zeker voor de sponsoring vraag ik jullie allen extra aandacht, want het is duidelijk dat een groot deel van het budget uit sponsoring moet voortkomen. Dus ik vraag iedereen om, zoals altijd, liefst nog meer dan normaal, vrijgevig te zijn en ook in deze wat moeilijkere economische tijden toch gewoon diep in de buidel te tasten. Er is namelijk maar één oplossing om uit deze crisis te komen, geld moet rollen! En daar helpen wij jullie als LC graag mee en dan natuurlijk vooral om er weer een onvergetelijk Lustrum van te gaan maken.

Het is duidelijk dat het Lustrum bij ons nu al een beetje begint te borrelen en wij hopen dat door dit stukje ook bij jullie dit zelfde gevoel te weeg brengt. Onnodig natuurlijk maar gewoon ten overvloede en vermaak: een stevige Nji-Sri borrel helpt terdege om dit borrelen te stimuleren, dit heeft de LC inmiddels al een paar keer aan den lijve ondervonden. Dus laat het RDLV Lustrum al tijdens het vele geborrel op de sociëteit onderwerp van gesprek zijn.

Op naar een groots, gaaf, mystiek, origineel en vooral onvergetelijk Lustrum 2015.

Slamat

Olav Boenders, Voorzitter LC 2015