Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn laat het volgende weten m.b.t. het Schooltje in Deventer: We hebben ontzettend goed nieuws. Nieuwlarenstein gaat beginnen.

Op zaterdag 25 november tussen 11.00 en 15.00 uur organiseren wij de eerste Nieuwlarenstein Infodag. Op deze Infodag laten wij zien wat er allemaal gaat gebeuren op Nieuwlarenstein.

 

Exclusief op deze dag presenteren wij de voorlopige ontwerpen van de huizen in De Smederij, De School, Het Lokaal, Het Lab en De Bieb. En wel op zo’n manier dat eigenlijk de meeste vragen die je zou kunnen hebben door ons beantwoord worden. De ontwerpen hebben nog steeds het stempel van ‘voorlopig’ omdat het definitieve bestemmingsplan nog niet onherroepelijk is en er nog geen bouwvergunning is verleend. Daar zijn wij dus nog even voorzichtig mee. Op deze eerste Nieuwlarenstein Infodag is er daarom ook nog geen verkoopinformatie beschikbaar.

 

De verkoop van Nieuwlarenstein wordt in verschillende fases opgedeeld. Allereerst start de verkoop van de huizen in De Smederij. De monumentale huizen in De Smederij worden lekker ruim met een woonoppervlak van zo’n 125 m². Daarna volgt de verkoop van de huizen in Het Lab en De Bieb en de appartementen in De School. De belangstelling voor alle huizen is momenteel groot. Wij verwachten dan ook dat er een verkoop bij inschrijving gaat plaats vinden, welke door de projectnotaris uit Deventer begeleid wordt.

 

Nieuwlarenstein Deventer plannen

 

Via nieuwsbrieven en de Facebook pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen op Nieuwlarenstein. Ook extra informatie over de Infodag wordt via deze kanalen gedeeld.

We zien je graag op 25 november in Nieuwlarenstein, je kunt gebruik maken van de hoofdingang!