Waarde leden en reünisten,

Met schorre stemmen, kleine oogjes en een grote glimlach op ons gezicht zitten wij na te genieten. Dit was het dan, de week waar wij met zijn allen al een half jaar naar uit hebben gekeken.

In de klusweek vloog het groen en roze ons om de oren om alles AID klaar te maken. Na al het klussen sloten we de klusweek af en begonnen we de AID met de Pre-AID barbecue, die goed geregeld was door de eetcommissie!

Vrijdagochtend startten we met de Campus Games. In het zonnetje denderden er gespannen AID-lopers over de stormbaan en klommen ze op de auto om meteen de eerste groepsfoto te maken. s ‘ Avonds was er het American college feest, inclusief broodjes knakworst!

Op zaterdag sprongen en struikelden de AID-lopers door de Nieuwstraat tijdens de Crazy 88. Ze waren vastgebonden aan elkaar, net zoals tijdens de handicap kroegentocht. Het altijd epische ballenbakfeest mocht ook deze AID niet ontbreken.

 

 

Op zondag was het overdag rustig met een Verenigings Presentatie (VP) en AID-lopers die daarna kwamen dineren. Bij de VP’s was er veel belangstelling en stond er een rij in de Nieuwstraat. Met alle hulp van de leden konden de VP’s lekker vlot en soepel verlopen. ’s Avonds was er een druk bezochte kroegavond waar er veel is gesproken met AID-lopers.

Op maandag hadden we de tijd om een beetje slaap te pakken en voorbereidingen te treffen voor Nji-Sri Rewind. Het plafond was bedekt met platen, cd’s en cassettes. ’s Avonds gooide iedereen de heupjes los op alle oude gouden meezingers en hitjes van vroeger tot nu.

Swingend werden we dinsdag wakker om een graffitiworkshop te geven, VP’s te verzorgen, natuurlijk weer AID lopers van eters te voorzien en ’s avonds was het tijd voor het hooifeest!

Voor we het wisten was het al woensdag en stonden we met het stro nog in de schoenen klaar op de infomarkt. Veel mensen kwamen een praatje maken en schreven zich in. Een deel van de IC was op het nieuwe AID festival te vinden terwijl de rest de sociëteit volhing met snoep voor het ‘Last man standing; Climbing the Candy mountain’ feest. Feestend tussen de spekjes was het een fantastische laatste avond.

Gelukkig zijn alle activiteiten goed gegaan en stond iedere avond onze mooie sociëteit vol met enthousiaste mensen. We hebben Nji-Sri weer laten zien zoals wij het ervaren en dat heeft natuurlijk mensen getrokken. Vol trots kunnen wij mededelen dat er dit jaar 69 inschrijvingen zijn. De groep bestaat uit veertig meiden en negentien jongens. Onder de inschrijvers is er één STOAS student en de anderen studeren aan de WUR.

Het laatste weekend van augustus zullen de inschrijvers VIT lopen. Het is een grote groep feuten, maar we hebben er vertrouwen in dat alles gesmeerd zal gaan lopen en we een goede lichting binnen gaan halen!

Slamat!