U heeft het programmaboekje opengeslagen dat in het teken staat van het XIIIe RDLV lustrum! Het weekend waar iedereen al vijf jaar naar uit kijkt en waar achteraf minstens vijf jaar over teruggepraat zal worden.

Het tweede lustrum in Wageningen. Na het vorige geslaagde lustrum in Hotel de Wereld vijf jaar geleden, gaat de Lustrumcommissie deze keer een trede hoger; namelijk boven op de Wageningse Berg! Deze nieuwe prachtige accommodatie zal een uitstekende plek zijn voor ons lustrum dit weekend.

Geografisch gezien ligt het hotel perfect ten opzichte van de sociëteit. Door het hoogteverschil hoeft men werkelijk geen een keer te trappen op de fiets, of zich alleen maar naar beneden laten rollen van de berg om bij de sociëteit te komen in de Nieuwstraat. Uiteraard zullen wij onze energie niet in overbodige zaken steken als fietsen of lopen, en heeft de Lustrumcommissie geregeld dat er pendelbussen aanwezig zijn!

Ik en de rest van mijn bestuur kijken er naar uit om zoveel reünisten te zien herenigen, wat als resultaat heeft dat de meeste dertig jaar terug in de tijd schieten voor een weekend. Onder het genot van veel bier en vermaak zullen vele tradities en diepe herinneringen weer naar boven komen. Ook al is het niet in Deventer waar de vele zelf tijdens hun studietijd hun biertjes dronken, zal het in Wageningen als vanouds voelen dit weekend.

Een luid SLAMAT voor de Lustrumcommissie die al ruim een jaar bezig is met het organiseren van dit weekend. Laat het een geweldig weekend worden waar vele verhalen over na verteld zullen worden!

 

Slamat,

Michiel Kusters

President, De Landbouwers Vereniging Nji-Sri