Van de Lustrum Commissie

De ontwikkelingen aan de kant van de Lustrum commissie zijn in volle gang. Het secretariaat draait overuren door de enorme hoeveelheid inschrijvingen. Laat dit een uitnodiging zijn naar degenen die dit nog niet hebben gedaan. Zie ook het stukje van de secretaris van de LC.

Bij deze nog wat meer informatie betreffende het programma en details van het programma. Dus wat kun je zoal verwachten tijdens het driedaagse Lustrum!

De onofficiële aftrap begint natuurlijk al op de donderdagavond voorafgaand aan het lustrum weekend. Zorg maar dat je hotel geboekt is zodat je de vrijdag goed kunt ontbijten.

Vrijdagmiddag 6 november:

Dat de Landbouwschool weg gaat uit Wageningen en dat Nji-Sri deze keer niet zal mee verhuizen is voor de meeste mensen nu wel bekend. Dit heeft als gevolg dat ons vaste lustrum programma onderdeel de “Lerarenborrel op het Schooltje” een ander karakter zal krijgen. De Lustrum commissie is nog bezig een nieuw elan te geven aan dit vrijdagmiddag programma onderdeel met als doel het samenbrengen van Universiteit-medewerkers, studenten en bedrijfsleven. Wij willen laten zien dat de verticale band, die er heel sterk binnen Nji-Sri is, ons zo speciaal maakt. Het is iets waar wij enorm trots op mogen zijn en waar wij zeker ook meer gebruik van zouden kunnen maken.

Als LC willen wij hier op een ludieke wijze aandacht aan geven en de nadruk op leggen. Dit programma onderdeel is nieuw en wil je niet missen. Het heeft het sprankelende vooruitzicht een hilarische bijeenkomst te worden waar nog lang over na gepraat zal worden door de deelnemers. Dus houdt een plekje vrij in je agenda om rond de klok van 16.00 uur in Wageningen te kunnen zijn voor de officiële aftrap van het Lustrum weekend. Verder willen wij als LC stimuleren dat, als disputen eigen activiteiten willen plannen, dat zij dit zoveel mogelijk vanaf 19.00 uur op vrijdagavond inplannen, zodat er zoveel mogelijk mensen ook aan de netwerkactiviteiten mee doen en er niet teveel dispuutsactiviteiten parallel met het programma gepland worden. Dat zal het succes van het Lustrum zeker ten goede komen.

En natuurlijk voor iedereen vrijdag avond “op naar onze sociëteit”.

Zorg wel even dat je een hotel kamer hebt vast gelegd bij de Lustrum Commissie!

Zaterdag 7 november:

Uitslapen is er niet bij want een vol programma staat voor de boeg. Een nieuwe dag voor het aanhalen van oude banden, kameraadschap, herinneringen, feest en muziek. Tijd voor een lach en een traan!

Wat we kennen op deze dag is, de RDLV jaarvergadering, de kranslegging en het partner programma. Maar wat is nieuw! Voorafgaand aan het grote lustrum feest op zaterdagavond hebben we een GALA DINNER georganiseerd. Het idee is dat we met alle RDLV leden een driegangen diner zullen hebben van de zeer befaamde keuken van Hotel de Wageningsche Berg. Geef in ieder geval bij je aanmeldingsformulier aan dat je deelnemen aan het diner. Het reserveren van een tafel t.b.v. disputen, genootschappen en of jaarclubs is mogelijk.

Als je als dispuut, genootschap of jaarclub wil deelnemen neem dan snel contact op met de LC om dit vast te leggen omdat er maar 250 plaatsen beschikbaar zijn en het al aardig vol begint te lopen, dus wij rekenen er zeker op dat wij uiteindelijk nee moeten verkopen omdat het maximum aantal van 250 personen snel gehaald zal worden.

Het mooie van een galadiner op locatie is dat iedereen al op de feest locatie aanwezig is en dat we tot in de late uurtjes met de voetjes van de vloer kunnen gaan. Met de mensen die behoefte hebben aan een wat rustigere plek om makkelijk een gesprek te hebben is ook rekening gehouden en zal er een speciaal lounge gedeelte ingericht worden waar de oude tropisch sferen van weleer in eren hersteld zullen worden.

Voor de gasten die nog even door willen gaan na het grote feest staat de sociëteit natuurlijk weer open tot in de klein uurtjes. Terug naar het hotel een beetje moe maar voldaan, geen probleem. De “RDLV private driver” staat tot je beschikking. Tijdens het lustrum weekend rijdt er een taxi busje die een vast traject rijdt tussen Hotel de Wageningsche berg en de sociëteit. 

Zondag 8 november:

Ietwat brak maar wel hongerig, lekker gezellig brunchen in de Wageningse berg. Dit zijn de beste momenten. Het einde is in zicht, de verantwoordelijkheden van de komende week roepen weer, maar nog even blijven een laatste biertje tijdens het zondagmiddag programma. Oei, kon het maar langer duren!! 

SAVE THE DATE 6, 7 en 8 november 2015!

 

Programma LUSTRUM 2015 

DONDERDAG 5 NOVEMBER:

21.00 uur Sociëteit open

VRIJDAG 6 NOVEMBER:

16.00 – 19.00 uur netwerk activiteit- kracht van Nji-Sri

Vanaf 19.00 uur dispuuts avonden, indien gewenst

21.00 uur Feest Sociëteit

ZATERDAG 7 NOVEMBER:

11.00 uur ALV zaal open (RDLV bestuur regelt dit)

13.00 – 15.00 uur partner programma

15.00 – 15.30 uur kranslegging

15.30 – 17.30 uur borrel sociëteit

18.30 uur Gala diner

20.30 uur aanvang Gala feest

02.00 uur afzakkertje sociëteit

ZONDAG 8 NOVEMBER:

Vanaf 10.00 uur Brunch ontbijt/lunch

12.00 uur afsluiting-activiteit

Auto Rally / Kalongs

 

Zorg maar dat je er bij bent bij dit spektakel en meldt je aan via het inschrijfformulier of de website. 

Een ferm SLAMAT!

De Lustrum commissie 2015