Naar iedere Kumpulan wordt een RDLV vlag gebracht. De RDLV bestuursleden versturen deze of overhandigen ze persoonlijk als dit mogelijk is. Ook naar de Hobart Kumpulan zal er een vlag meegenomen worden. Ons bestuurslid Coen Schippers had de taak om de vlag iemand mee te geven.

Hij vroeg wat reünisten of ze de Hobart Kumpulan zullen bezoeken maar dat was bij hun nog niet zeker. Gelukkig gaaf hem iemand de tip om de jonge reünist Jelline Ganzeboom te vragen. Zij is van plan om naar de kumpulan te reizen. Dus hebben Coen en haar afgesproken om de vlag te overhandigen. Ze hebben van deze moment een mooie foto gemaakt. Er zullen nog meer volgen na de kumpulan.

 

VERVOLG:

Enkele dagen geleden arriveerden Peter en Jelline Ganzeboommet de RDLV vlag, die door Jelline aan ons werd aangeboden, zoals je kunt zien op de ingesloten photo. Wij zijn erg danbaar voor deze mooie nieuwe vlag, die ook weer een gedeelte is van “DE BAND DIE BINDT”. Straks gedurende de Hobart RDLV November reunie zal onze vlag in het motel boven de inschrijvings tafel gehangen worden. Nogmaals veel dank en beste groeten van Peter Versluys en Jaap Vermaas.

Bedankt Coen en Jelline! Allen veel plezier op de Hobart Kumpulan toegewenst!!

 

Meer lezen over de Hobart Kumpulan: Verslag Hobart Reünie 2012